In memoriam: Milan Kangrga- odlazak najvećeg hrvatskog filozofa
Što je komunizam bez brkova
CHE

Visitor No. 175232

HRVOJE NOVAK
Novi potpredsjednik FM SDP KZŽ
09.05.2015. (FM Pregrada)
Hrvoje Novak - potpredsjednik FM SDP KZŽ
Na Izbornoj Konvenciji koja je održana 9.5.2015. u Stubičkim Toplicama, za novog potpredsjednika Foruma mladih SDP-a Krapinsko-zagorske županije izabran je Hrvoje Novak iz redova pregradskog Foruma mladih.

Dosadašnji radi Foruma mladih SDP-a Pregrade, kao i njegovog člana prepoznat je od strane cjelokupnog Foruma mladih SDP-a KZŽ.

"Od prvog trenutka djelovanja posebni interesi bili su mi ljudska prava, manjine te posebno socijaldemokracija u svom pravom, istinskom obliku - solidarnost, jednakost, sloboda, tolerancija. Svjedoci smo kako se neke od tih vrijednosti pomalo gube svuda oko nas. To je činjenica, ali činjenica koju ne moramo slijediti i poštovati. To su vrijednosti koji ću i dalje promicati u Forumu. Vjerujem kako su napori koji sam do sada ulagao, ne samo u područja od posebnog interesa, nego i u rad cjelokupnog Foruma vidljivi. Svoje djelovanje usmjerit  ću upravo tome - toleranciji, slobodi, jednakosti za sve nas, solidarnosti te većoj uključenosti forumaša i forumašica u procesu donošenja političkih odluka koje utječu na sve nas" - istaknuo je u svom govoru Novak

 Ispiši članak

Kako biste ocijenili dosadašnji rad FM-a Pregrade?

         

SDP predstavio planzamlade@sdp.hr
ZAVRŠILA HUMANITARNA AKCIJA "BOŽIĆ ZA SVE"
1. Božićni Pub Kviz
Novi potpredsjednik FM SDP KZŽ
Humanitarni turnir u beli
Obilježen Međunarodni dan žena
Politička škola FM SDP Hrvatske
Svjetski dan socijalne pravde

Stranica:
1 2 3 4 > >>